Verslaving alcoholThe SUB: Heineken heeft het goed met ons voor!

Heerlijk helder Heineken nu nog makkelijker bij de hand. Heineken kopieert het succes van Nespresso en heeft een design Bier-nespresso apparaatje gemaakt voor thuis. Ook gemaakt door Krups. Ik kan me voorstellen dat ze reuze kek naast elkaar staan op het aanrecht.  Hoe makkelijk wordt het als je even aan een opkikkertje toe bent: ‘zal ik even een koffietje nemen, of nee, ik doe wel een biertje, ontspant eigenlijk nog beter’. Er is overigens ook een Black edition, die ziet er zo leuk uit, kan makkelijk op de salontafel, hoef je niet eens meer vanaf de bank op te staan als je aan je volgende biertje toe bent.

Het gemak dient de mens, Heineken bezorgt 2 liter containertjes aan huis en haalt ze leeg ook weer op. Eindelijk een alternatief voor die wekelijkse genante gang naar de glasbak. Het geluid van elk flesje dat in de glasbak kapot valt, de klinkende getuige dat het je ook deze week niet gelukt is de drank te laten staan.
De SUB van Heineken is een cadeautje aan je geweten: het ontneemt de zichtbare, schaamtevolle kanten van je ongewenste gewoonte en tovert de habit –die je eigenlijk zo tegenstaat- om tot gezellig cocoonen.

P.S. Vraag voor zij die een beetje weten hoe habits en verslaving werken: als er in een SUB container 2 liter bier gaat, en in een glas bier zit 0,2 cl. Hoeveel biertjes gaan we dan op een avond of 2 drinken?